ביגלה ירושלמי יאמ יאמ

צפה בנושא הקודם צפה בנושא הבא Go down

ביגלה ירושלמי יאמ יאמ

הודעה by Animlilo on Sat May 10, 2014 1:03 pm

מצרכים
חצי קילו קמח שמרים של אוסם
3 כפות סוכר
1/2 כף מלח
3 כפות שמן קנולה
1/2 1 כוסות מים חמימים
לציפוי:
ביצה להברשה
סומסום לפיזור
מעט סוכר לפיזור

אופן ההכנה
לערבב את חומרי הבצק היבשים בקערה ולהוסיף את הנוזלים.
ללוש מספר דקות לבצק אחיד וגמיש.
לקמח מעט את הבצק בקערה ולכסות עם ניילון למשך כחצי שעה במקום חמים.
להוציא את הבצק מהתפחה וללוש מעט את הבצק על משטח מקומח.
לחלק את הבצק ל 5 כדורים.
להכניס אגודל למרכז הכדור עד לצד השני ולהתחיל לפתוח בתנועה סיבובית לבייגלה.
להמשיך ולפתוח את הבצק לביגלה ארוך (קצת פחות מאורך התבנית), תוך כדי סיבוב ומתיחה.
להניח על תבנית עם נייר אפייה (מקומח), צריכים להתקבל בייגלה צרים וארוכים.
לא לשכוח להשאיר מרווח בין הבייגלה לצרכי תפיחה.
למרוח את הבצק בביצה ולפזר מעל הרבה סומסום.
מעל הסומסום לפזר מעט סוכר עם היד.
לכסות עם מגבת ולהתפיח כחצי שעה במקום חמים.אופים כ 15 דקות בתנור מחומם ל-180 מעלות, במרכז התנור (ניתן לאפות גם בטורבו)עד לקבלת צבע זהוב.

Animlilo
מנהל גלובאלי
מנהל גלובאלי

Posts : 388
Join date : 10.05.14
Age : 15
Location : בחדר של אחותי שנמצא בבית שלנו

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: ביגלה ירושלמי יאמ יאמ

הודעה by Admin on Sat May 10, 2014 1:15 pm

מדריך ארוך וטוב מאוד!
אם תעשי אחד יותר מושקע הוא יהיה דביק!
avatar
Admin
יו"ר הפורום
יו

Posts : 325
Join date : 07.05.14

צפה בפרופיל המשתמש http://forum-ekolokothebig.forum-gratuito.com

חזרה למעלה Go down

Re: ביגלה ירושלמי יאמ יאמ

הודעה by Animlilo on Sun May 11, 2014 1:39 pm

דביקי חחחחחח אין לי כוח חחחחחחחחחחח

Animlilo
מנהל גלובאלי
מנהל גלובאלי

Posts : 388
Join date : 10.05.14
Age : 15
Location : בחדר של אחותי שנמצא בבית שלנו

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

צפה בנושא הקודם צפה בנושא הבא חזרה למעלה


 
Permissions in this forum:
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה